Igår när jag slog på God Channel sändes det ett program med en John Paul Jackson en välkänd profetisk person i staterna. Han undervisade om hur Gud förmedlar budskap till oss medan vi sover. Det fick mig att minnas en dröm som jag hade för ett par år sedan som jag upplevde var ett tilltal ifrån Gud.
Jag bodde vid den här tiden i USA och var hemma i Sverige på en snabb visit. Då jag en natt hade en väldigt klar dröm. Jag befann mig i ett auditorium som var formad som en grekisk teater (fast med biosalong stolar) jag började långsamt gå ner för trapporna ner mot scenen där nere. I stolarna på min högra och vänstra sida satt det bokhyllor fulla av böcker.

När jag nått scenen känner jag hur Guds påtagliga kraft börjar manifestera på mig och jag börjar tala ut vilka sjukdomar som Gud helar just nu. Då till min förvåning ser jag att ur dessa bokhyllor kommer människor som gensvarar på kunskapens ord.

Samma ögonblick som jag vaknar känner jag samma Guds smörjelse över hela min kropp samtidigt som jag förstår drömmens budskap.

Bokhyllorna med böcker representerade människor som fyllda med intellektuell kunskap och var låsta på grund av detta men när Guds påtagliga kraft manifesterades kunde de inte längre förneka Gud och lämnade allt förnuft som förnekade Gud bakom sig.

Vi behöver denna påtagliga Guds kraft mer än någonsin idag för att överbevisa människor om Guds kärlek till dem.